Isokaari 44 00200 Helsinki 0201 55 11 00 avoinna ma-pe 10-17
Uutuuksia ja klassikoita. Varmista talven arjenvastaisin hiihtoreissu sivuiltamme. Myös ensilumi ja pääsiäinen. Tilaa uusi talviesitteemme.
Tirolia aidoimmillaan, 100% lumitakuu matkellesi. Myös joulu ja uusi vuosi.
Alk. 925 euroa/hlö
Lunta ja aurinkoa. Italian ykköskohde tarjoaa fantastiset puitteet hiihtomatkallesi.
Alk. 895 euroa/hlö
Perfetto! Rentoa lomafiilistä, upea hiihtoalue ja herkullisia makuelämyksiä. Tätä on Italian talviloma parhaimmillaan.
Alk. 835 euroa/hlö
Kokoa ryhmä ja säästä 60 euroa

Tarjoamme opaskohtesiimme vähintään 10 hengen ryhmille tuntuvan 60 euroa alennuksen/henkilö, mikäli matkan varaus hoidetaan ...

Ski West! Hiihtomatkat Amerikan puuterilumille

Kanada - Whistler

Pohjois-Amerikan suurin hiihtokohde, isoimmat korkeuserot sekä viihtyisä ja vilkas kylä. Whistler esiintyy säännöllisesti maailman Top 5-hiihtokeskukset vertailuissa ja muistuttaa uuden mantereen laskettelualueista eniten Alppeja. Kun vielä luntakin sataa runsaasti, on helppo sanoa, että Kanadan kohteessamme on jotakuinkin kaikki kohdallaan.

USA - Aspen

Uuden mantereen tunnetuin vuoristokaupunki on mielestämme Amerikan paras hiihtokeskus. Aspenissa hiihdetään todella korkealla 2400-3900 metrissä, joten lunta on riittävästi ja sen laatu ensiluokkaista. Ja palvelu on aina ensiluokkaista leveän hymyn kera.

USA - Vail Resorts

Amerikan ylivoimaisesti suurin hiihtokeskus ja viimetalven MM-kisaisäntä. Kuuluisan Vailin lisäksi hissilippu kattaa peräti viisi eri hiihtoaluetta, joissa on yhteenlaskien huikeat 680km rinteitä. Voit siis olla varma, ettei täällä lopu hiihdettävä kesken.