Isokaari 44 00200 Helsinki 0201 55 11 00 avoinna ma-pe 11-17
Kiinnostava uutuus Ranskassa sekä maastohiihton että lasketteluun. Vain tunti lentokentältä.
Tarjous alk 895 euroa/hlö
Mahtavat rinteet, ei ruuhkaa, aitoa stimmungia. Alppimatkat 31.1.-7.3. Itävallan runsaslumiseen Montafoniin.
Tarjous alk 895 euroa/hlö
Nyt kannattaa lähteä maailman suurimmalle hiihtoalueelle. Matkapakettimme Meribeliin 17.1.-14.3.15
Tarjous alk. 595 euroa/hlö
Vielä muutama paikka tarjoushintaan Italian fantastiseen Toblachiin. Huippuolosuhteet!
Tarjous alk 875 euroa/hlö
Selvää säästöä talven alppimatkallesi

Tarjoamme opaskohtesiimme vähintään 10 hengen ryhmille tuntuvan 80 euroa alennuksen/henkilö, mikäli matkan hintaan sisältyy ...

Uutuudet ja klassikot rinteeseen ja ladulle

Andorra - Skisafari opaskohde

Talven 2015 uutuusmatkamme 1.-8.3.2015 Euroopan toiseksi suurimpaan vuoristoon. Ranskan ja Espanjan rajalla sijaitseva Pyreneitten vuoristo kätkee uumeniinsa lukuisia mainioita hiihtokohteita, joista harva on kuulut edes puhuttavan. Kolme eri maata ja neljä hiihtokeskusta samalla viikolla. Vamos!

Alk 1195 euroa/hlö

Espanja - Heliski

Talven kiinnostavin uutuus, heliskiviikot 1-8.2. sekä 1-8.3.2015 Pyreneitten vuoristossa Espanjassa. Viisi intesiivistä hiihtopäivää, jolla saat irti kaiken matkastasi Kaksi päivää heliskitä, päivä off-piste hiihtoa oppaiden kera ja kaksi päivää omaan tahtiin Baqueire Beretin hiihtokeskuksessa.

Hinta 3950 euroa/hlö

Kanada - Whistler

Pohjois-Amerikan suurin hiihtokohde, isoimmat korkeuserot sekä viihtyisä ja vilkas kylä. Whistler esiintyy säännöllisesti maailman Top 5-hiihtokeskukset vertailuissa ja muistuttaa uuden mantereen laskettelualueista eniten Alppeja. Kun vielä luntakin sataa runsaasti, on helppo sanoa, että Kanadan kohteessamme on jotakuinkin kaikki kohdallaan.

Alk 1595 euroa/hlö

Ranska - Val d´Isere opaskohde

Kaikkea mitä hyvältä laskettelureissulta on lupa odottaa! Lumivarmat vauhdikkaat rinteet ja upeat off-piste alueet sekä isot korkeuserot… Jos maailman laskettelukeskukset voisi laittaa paremmuusjärjestykseen, olisi Val d´Isere monella listalla ykkösenä!

Tarjous alk 975 euroa/hlö

Saksa - Reit im Winkl

Saksan ja Itävallan rajalla sijaitseva vuoristokylä edustaa baijerilaiseta vieraanvaraisuutta parhaimmillaan. Kiireetön tunnelma ja koristeelliset rakennukset luovat mukavaa lomafiilistä ja täällä hiihdetään monesti jo täyttä päätä, kun muualla ei ole lumesta tietoakaan.

Alk 895 euroa/hlö

Sveitsi - Engadin Skimarathon

FIS:n Worldloppet -sarjan klassikko. Jopa 13 000 osallistujaa yli 50 eri maasta luovat kisaan aivan erityisen tunnelman.

Alk 1375 euroa/hlö