Isokaari 44 00200 Helsinki 0201 55 11 00 ma-pe 10-17

Junalla Sveitsissä


Voit myös You Travelin kautta Sveitsin rautatieyhtiön, SBBn, junaliput sekä Swiss Travel Systemin erikoisliput Sveitsin sisällä sekä Sveitsistä ulkomaille. Maan julkiset kulkuyhteydet toimivat sveitsiläiskellojen tarkkuudella ja liput kattavat niin junat, bussit, laivat kuin monet kabiinihissit ja vuoristorautatiet! Saatavana sekä 1. että 2. luokan lippuja. Lisäksi voit varata matkalaukkujen kuljetuspalvelun Suomesta perille kohteeseen. HUOM! Kaikki nämä palvelut on saatavana myös erikseen, eli varaukset eivät edellytä You Travelin matkavarausta.

Swiss Pass:
Tällä lipulla saat matkustaa 3, 4, 8 ja 15 peräkkäisen päivän ajan lähes rajoituksitta kaikkialla Sveitsissä: junissa, busseissa ja laivoissa.

Swiss Flexi Pass:
Tällä lipulla voit matkustaa kuukauden ajan tiettyinä, vapaasti valittavina päivinä Sveitsissä. Lippuja on 3, 4, 8 ja 15 matkustuspäivälle.

Swiss Transfer Ticket:
Tällä lipulla voit matkustaa edestakaisin miltä tahansa Sveitsin raja-asemalta tai lentoasemalta suorinta reittiä haluamaasi kohteeseen. Esim. Zürichin lentoasemalta edestakaisin St Moritziin.


Normaalit junaliput:
Luonnollisesti voit varata yhdensuuntaisia tai edestakaisia matkalippuja mille tahansa välille, myös Sveitsin ulkopuolelle, esimerkiksi Zürichin lentokentältä Itävallan St. Antoniin jne. Sveitsin sisällä Swiss Transfer Ticket on yleensä edullisin vaihtoehto, jos kohteeseen on matkaa yli 100km.

Retket:
Voit hankkia kauttamme myös liput esimerkiksi Euroopan korkeimmalle juna-asemalle Jungfraujochille tai Gornergratin maisemajunaan Zermattissa, Glacier Expressin erikoisliput Zermattista St. Moritziin tai Davosiin jne.

Family Card:
Huippuedullinen vaihtoehto perheille. Tällä kortilla lapset 6-15v matkustavat vähintään yhden vanhemman mukana veloituksetta. Koskee myös Swiss Pass ja Flexi Pass lippuja.

Matkalaukkujen kuljetuspalvelu:
Tämä palvelu helpottaa huomattavasti siirtymistä eteenkin laskettelukohteisiin. Varaamalla matkalaukkujen kuljetuspalvelun, kuljettaa rautatieyhtiö laukkusi lentokentältä kohteeseen ja kohteesta lentokentälle. Suomesta voi hankkia vain menokuljetuksen, paluu paikan päältä rautatieasemalta. Palvelun voi ottaa mille tahansa lennolle. Palvelun hinta on, Sveitsin Frangin kurssista riippuen, noin 21 € per matkatavara (22 CHF) + express-lisämaksu 29 € per varaus (30 CHF) + You Travelin palvelumaksu.

Matkatavarat saapuvat express-kuljetuksella kohteen rautatieasemalle noudettavaksi saman päivän iltaan mennessä. (Ilman express-maksua laukut saapuvat 2 päivän kuluttua.)

Lisää Sveitsin rautateistä www.sbb.ch sekä erityislipuista www.swisstravelsystem.com

Ota yhteyttä: